joi, 6 februarie 2014

Alianţa comunisto-capitalistă (II)Traducerea articolului  "The Communist-Capitalist Alliance", apărut la Radio Liberty.
Partea a II-a

Dragi prieteni ai Radio Liberty,
Realitatea este sfidată, iluzia domneşte de obicei, dar în lupta pentru supravieţuire a societăţii occidentale, realitatea şi nu iluzia sau deziluzia va determina ceea ce va aduce viitorul. 
Este fraza favorită a congresmanului Larry MacDonald, al cărui avion (zborul KAL007) a fost 'doborât' la 1 septembrie 1983 [1] 
Dacă veţi călători la numai o oră depărtare de cele două mari oraşe ale Rusiei veţi intra direct în secolul al 19-lea. Iuri Felştinski, interviu la Radio Liberty, 23 aprilie 2007. [2] 
„Ajutorul financial occidental, cu siguranţă nu este deloc mic, aici. Niciodată în istoria finanţării multilaterale nu s-au pompat atât de mulţi bani într-o singură ţară, într-o perioadă atât de scurtă de timp.”
Ellen Schmidt, „Banca Mondială şi petrolul rusesc”, 1996 [3] 
„Acum şaizeci şi cinci de ani, United States Export-Import Bank a fost creată cu unicul scop de a dezvolta comerţul cu Rusia... Ex-Im Bank a ajuns la concluzia că a venit momentul să extindem într-un mod precaut activitatea noastră în Rusia prin crearea unui parteneriat cu 15 bănci din această ţară pentru asigurarea unei finanţări Rusiei, ca să poată cumpăra ceea ce are nevoie din SUA în vederea construirii infrastructuri, a economiei şi a viitorului său.
James A. Harmon, preşedintele US EximBank, Moscova, 5 decembrie 2000. [4] 
Ex-Im Bank a fost activă în dezvoltarea industriei ruseşti de petrol şi gaze. Aproape 50% din portofoliul nostru din Rusia se regăseşte în acest domeniu... Am ajutat şi susţinut eforturile de modernizare a mai mult de douăsprezece companii petroliere medii şi le-am finanţat pe termen lung. Suntem în curs de căutare a unor proiecte de conducte care ar ajuta ca petrolul şi gazul rusesc să fie aduse pe piaţă.”
Jeffrey L. Miller, prim-vicepreşedinte, Export-Import Bank of the United States, 22 iulie 2004 [5] 
„Rusia a testat marţi noi rachete care, aşa cum se lăuda un oficial al Kremlinului, ar putea penetra orice sistem defensiv, iar preşedintele Vladimir Putin a avertizat că planurile Statelor Unite pentru un sistem antirachetă în Europa ar transforma regiunea într-un butoi cu pulbere.”
USA Today, 29 Mai 2007 [6] 
Dar cel mai important lucru a fost nu  ceea ce am văzut ci ceea ce nu am văzut – scafandrii n-au găsit practic niciun cadavru sau rămăşiţe umane.”
Un scafandru care a explorat epava avionului care efectua zborul Korean [Airlines] 007 [7]
Articolul meu din aprilie 2007 se încheia aşa:
„De ce globaliştii de la CFR au finanţat comunismul în secolul XX ? De ce îl finanţează şi acum ? Unii îi consideră nebuni, alţii cred că sunt motivaţi de lăcomie, dar eu nu accept niciuna dintre cele două explicaţii. Voi discuta despre originea „alianţei comunisto-capitaliste” luna viitoare.
Dacă ascultaţi în mod obişnuit Radio Liberty, ştiţi că îmi încep aproape toate emisiunile cu următoarea frază :
„Realitatea este sfidată, iluzia domneşte de obicei, dar în lupta pentru supravieţuire a societăţii occidentale, va fi realitatea şi nu iluzia sau deziluzia cea care va determina ceea ce va aduce viitorul.”
Fraza i-a aparţinut congresmanul Larry MacDonald, unul dintre pasagerii zborului KAL 007 care a fost atacat de un avion militar sovietic la 1 septembrie 1983 [8]. V-aţi întrebat vreodată de ce un oficial sovietic a comandat un atac asupra unui avion civil ? Eu cred că avionul a fost 'doborât' pentru că congresmanul MacDonald demasca alianţa dintre comunism şi capitalism iar oamenii începuseră să-l creadă. Discursurile profesorului Antony Sutton şi ale lui Aleksandr Soljeniţân confirmau poziţia lui Larry MacDonald, dar media controlată a establishmentului a suprimat aceste informaţii şi, ca rezultat, cea mai mare parte a oamenilor nu realizează că există o alianţă comunisto-capitalistă.

Ce s-a întâmplat cu pasagerii şi epava zborului Korean (Airlines) 007 ? Vă voi spune o parte a acestei poveşti uimitoare la sfârşitul acestui articol.

În cursul lunii mai i-am luat un interviu lui Iuri Felştinski, cel care a scris Blowing Up Russia (Aruncarea în aer a Rusiei). Coautorul acestei cărţi, Aleksandr Litvinenko, a fost otrăvit de FSB (KGB) pentru că a dezvăluit faptul că Vladimir Putin, fostul şef al FSB (KGB) a fost cel care a ordonat aruncarea în aer a trei blocuri din Moscova, murind atunci 300 de oameni, pentru a justifica atacul rusesc din Cecenia. [9] Unul dintre lucrurile uimitoare pe care mi le-a spus Iuri Felştinski a fost: 
Dacă veţi călători la numai o oră depărtare de cele două mari oraşe (ale Rusiei) veţi intra direct în secolul al 19-lea.” [10]
Această afirmaţie m-a tulburat. Dacă URSS era cu adevărat o supraputere înainte ca zidul Berlinului să cadă în 1989, ce s-a întâmplat cu infrastructura naţiunii ? Suspectez că aproape tot ce ştiau americanii despre Rusia, înante de „căderea comunismului”, şi aproape tot ce cred ei despre Rusia de azi a fost regizat de „alianţa comunisto-capitalistă”. Mass-media controlată de establishment pretinde că Rusia este cel mai mare exportator de petrol şi gaze naturale din lume şi probabil că este adevărat, dar infrastructura Rusiei este primitivă pentru că ideologia comunistă distruge stimulentul uman. Cum a devenit Rusia cel mai mare exportator de petrol şi gaze naturale din lume ? Forţa ocultă care controlează SUA şi Europa a finanţat programele de foraj care au îmbogăţit Rusia şi au împovărat SUA.

În iunie 1996 The World Economy, Ecology and Development Association a publicat un articol scris de Ellen Schmidt, cu titlul „The World Bank and Russian Oil” (Banca Mondială şi petrolul rusesc). Raportul enunţă:
„Niciodată în istoria finanţării multilaterale nu s-au pompat atât de mulţi bani într-o singură ţară, într-o perioadă atât de scurtă de timp. Lucrând în strânsă legătură cu FMI, Banca Mondială se ocupă de dezvoltarea structurală şi sectorială a programelor pentru transformarea Rusiei într-o economie de piaţă capitalistă. Ea coordonează întreg ajutorul. Din punctul de vedere al Băncii Mondiale sectoarele petrolului şi gazelor joacă un rol-cheie în întreg procesul de transformare a Rusiei. Banca Mondială, împreună cu FMI şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) presează Rusia să-şi crească producţia de petrol brut cu miliarde de dolari.” [11] 
Cornul abundenţei adus de diferite instituţii finanţatoare internaţionale (IFI) este debordant: aproape 9,3 miliarde de dolari au curs în cuferele ruseşti în 1995 pentru finanţarea unor multitudini de proiecte, făcând bugetul Rusiei să treacă de la roşu la negru (o creştere cu aproape 3,3 miliarde faţă de anul precedent). Această sumă a crescut prin acorduri bilaterale de consultanţă şi de asistenţă pe proiecte cu ţări din Grupul G-7 (aproximativ 370 milioane din 1993 până în 1995) iar programul TACIS, European Union's Technical Assistance for the Commonwealth of Independent States, a adus în Rusia aproximativ 208 milioane, în 1995... În primăvara lui 1996 FMI s-a angajat iar să aloce suma de 10 miliarde de dolari Rusiei (SZ, 26 februarie 1996). Transferurile de capital privat Vest-Est este de câteva ori mai mare decât acesta. În 1994 garanţiile de credit emise de guvernul german pentru tranzacţiile de export cu Rusia au totalizat 2,84 miliarde DM (aproximativ 1,9 miliarde de dolari). Astfel încât Rusia a ajuns pe locul doi după China ca cel mai important partener în operaţiunile de export ale Germaniei, asistate guvernamental.” [12]
AMOCO a dezvoltat mai multe câmpuri petroliere majore în Siberia în acea perioadă. Compania a fost ulterior cumpărată de British Petroleum şi trei miliardari ruşi sunt acum implicaţi într-un proiect de gaze naturale în Siberia, de 20 de miliarde de dolari. De ce este acest lucru important ? Pentru că primii 60 de miliardari ruşi (oligarhi) sunt agenţi ex-KGB. În plus, Exxon este în acest moment implicată într-un proiect de gaze naturale de 20 miliarde de dolari pe insula Sahalin (Sahalin-1), iar Royal Dutch Shell este în acest moment implicat într-un proiect de gaze naturale de 20 miliarde de dolari care se numeşte Sahalin-2. [13]

Ierarhia Ocultă (alianţa comunist-capitalistă corporatistă - n.t) a organizat Ex-Im Bank în 1934 ca să menţină brutalul regim sovietic la putere, şi a finanţat creşterea industrială a URSS-ului până la prăbuşirea Zidului Berlinului din 1989. A reluat finanţarea Rusiei în 1993 şi a împrumutat miliarde de dolari Rusiei prin diverse agenţii internaţionale. [14] Următoarea informaţie a fost extrasă dintr-o cuvântare care a fost rostită la Moscova de către James A. Harmon (de la CFR), preşedintele U.S. Export-Import Bank, pe 5 decembrie 2000 - la 15 luni după ce FSB a provocat exploziile blocurilor din Moscova şi la 11 luni după ce colonelui Vladimir Putin a venit la putere. Remarcile mele sunt scrise cu caractere cursive.
Vă  mulţumesc tuturor pentru că aţi venit. Acum şaizeci şi cinci de ani, United States Export-Import Bank a fost creată cu unicul scop de a dezvolta comerţul cu Rusia.  

Administraţia Roosevelt a înfiinţat United States Export-Import Bank în 1934 pentru a finanţa Rusia. Conflictul dintre comunism si capitalism (corporatism - n.t.) este un şiretlic. 

În timp ce Ex-Im Bank lucrează cu multe ţări din lume, vă pot anunţa că s-a făcut un nou efort care serveşte scopului iniţial al acestei bănci. După ce s-a revăzut tot ceea ce se întâmplă în Rusia în zilele noastre – de la noua conducere până la reformele politice precum şi sectorul bancar. Ex-Im Bank a ajuns la concluzia că a venit momentul să extindem într-un mod precaut activitatea noastră în Rusia prin crearea unui parteneriat cu 15 bănci din această ţară pentru asigurarea unei finanţări Rusiei, ca să poată cumpăra ceea ce are nevoie din SUA în vederea construirii infrastructuri, a economiei şi a viitorului său. 

Oficialii Ex-Im Bank au decis să reia finanţarea Rusiei întrucât şeful FSB (KGB), colonelul Vladimir Putin, a preluat puterea şi cu siguranţă el va suprima dizidenţa politică. 

Acest nou parteneriat se clădeşte pe o istorie pozitivă între Ex-Im Bank şi Rusia. În ultimii cinci ani, o treime din mijloacele de producţie vândute către această ţară au fost finanţate de Ex-Im Bank, de la echipamentele medicale pentru spitalul de copii din Moscova până la echipamente care să ajute la dezvoltarea industriei de petrol, astfel încât să ajungă un sector-cheie al economiei ruseşti. 

Ex-Im Bank s-a oprit din finanţare în anii 1990 pentru că doreau ca puterea să fie redobândită de comunişti. Atunci când colonelul Putin a preluat puterea, Ex-Im Bank, Banca Mondială, FMI, precum şi băncile şi corporaţiile din SUA au asigurat fondurile care au făcut ca Rusia să devină cel mai mare exportator de petrol şi de gaze din lume. 

O serie de circumstanţe fac posibilă astăzi extinderea parteneriatului nostru. Prima şi cea mai importantă este că Ex-Im Bank are o experienţă pozitivă în Rusia. Am fost printre primele instituţii care ne-am întors în 1993. Am fost printre primii care s-au întors din nou, după criza din 1998. Şi totuşi 99% din portofoliul nostru în Rusia a fost plătit. Acest procent este mai bun decât rezultatele băncii la nivel global. 

Rusia şi-a plătit împrumuturile la Ex-Im Bank pentru că Banca Mondială, FMI precum şi alte instituţii financiare europene au asigurat fonduri. Câţiva ani mai târziu SUA a încurajat Cartelul Petrolului să crescă preţul petrolului, astfel încât Rusia să-şi poată plăti datoriile către băncile occidentale şi să tezaurizeze aproape 400 de miliarde în aur şi valute străine. 

Rusia furnizează în mod curent echipament militar sofisticat către Iran si Siria, care va fi folosit împotriva SUA în viitorul conflict din Orientul Mijlociu. 

Suntem încurajaţi de o combinaţie de factori care indică faptul că Rusia va continua seria reformelor pozitive. Aceşti factori includ recuperarea economică a Rusiei;... 

Economia rusească şi-a revenit pentru că SUA a dezvoltat resursele ruseşti de petrol şi gaze. 

...o  conducere care este deschisă către reforme ale politicii economice - aşa cum a evidenţiat Planul Gref; şi un lider - preşedintele Putin – care şi-a demonstrat abilitatea de a lucra cu Duma pentru adoptarea unor reforme majore. Acesta este un talent pe care noi, aici în SUA, îl putem aprecia. 

Vladimir Putin a intrat în KGB în 1975 şi a fost şeful FSB (fostul KGB) până când a devenit preşedinte al Rusiei, la 31 decembrie 1999. Putin şi-a consolidat puterea suspendând alegerea democratică a Guvernatorilor Statului şi omorând jurnaliştii şi politicienii care i se opuneau, şi totuşi James Harmon (membru al CFR) şi preşedintelele Ex-Im Bank pretinde că Vladimir Putin a demonstrat „un talent pe care noi, aici in SUA îl putem aprecia”.

Aceste evoluţii oferă guvernului Rusiei, după mulţi ani, oportunităţile cele mai bune pentru a adopta reformele necesare pentru a atrage capital străin şi a-şi construi un viitor economic puternic.

Yuri Andropov, şeful KGB, a preluat controlul Rusiei în 1964, iar de atunci fiecare preşedinte al URSS (cu excepţia lui Ielţân) a provenit din KGB. Pe James Harmon pare să-l mulţumească faptul că Putin, fostul şef al KGB, controlează Rusia. 

Fiindcă tocmai am terminat o serie de întâlniri cu responsabili guvernamentali, sper că ţara va continua cu reformele în sistemul bancar precum şi în sectorul privat – reforme care pot ajuta la susţinerea puternicei creşteri economice pe care o vedem astăzi în Rusia.

Ex-Im Bank a vrut să extindă sistemul bancar din Rusia pentru că politica bancară controlează economia iar Ex-Im Bank urma să controleze cea mai mare parte a marilor bănci din Rusia. 

Timp de 50 de ani Ex-Im Bank a ajutat creşterea economică pe glob folosind colaboarea noastră cu băncile străine. Aceste bănci pun la dispoziţia noastră un mecanism prin care ajungem la secorul privat din alte ţări şi oferim finanţare pentru cumpărarea produselor şi serviciilor americane. Am plăcerea să extind acest parteneriat incluzând şi bănci de aici, din Rusia… 
Astăzi, Ex-Im Bank are aproape 2,3 miliarde de dolari în împrumuturi şi garanţii, ceva remarcabil în Rusia. Ne aşteptăm să crească în următorii ani. Rusia va iniţia un efort semnificativ de modernizare pentru reabilitarea sectoarelor-cheie ale economiei sale şi-şi va îmbunătaţi şi extinde serviciile sociale vitale. Acesta este exact climatul în care Ex-Im Bank a fost menită să lucreze, în beneficial ambelor naţiuni. Noi intervenim şi punem la dispoziţia Rusiei credite pentru a cumpăra ceea ce are nevoie din SUA.” [15]
După trei ani şi jumătate, pe 22 iulie 2004, Jeffrey L.Miller, prim-vicepreşedinte al Ex-Im Bank şi şeful departamentului de finanţare a exporturilor a rostit o cuvântare cu titlul Russia In Asia - Asia In Russia: Energy, Economics and Regional Relations” (Rusia în Asia - Asia în Rusia: Energie, Economie şi Relaţii Regionale). Am reprodus remarcile mele cu caractere cursive.
Aş vrea să vă vorbesc despre o temă care se repetă în discursurile de astăzi şi care popularizează ideea potrivit căreia comerţul va juca un rol-cheie în integrarea totală a Rusiei în lumea stabilă, a economiilor de piaţă liberă. Şi, bineînţeles că energia este o componentă uriaşă a acestui comerţ potenţial.

Scopul Ex-Im Bank-ului este să susţină regimurile tiranice đin Rusia şi China şi din alte ţări ale  lumii. Aproape toţi liderii actuali ai Rusiei precum si oligarhii (miliardarii ruşi) care-i susţin sunt foşti membri ai KGB-ului.

Occidentul, şi în particular SUA, doreşte să diversifice sursele de energie din Orientul Mijlociu către alte regiuni mai stabile, iar Nord-Estul Asiei este deja o componentă critică în această diversificare. Dar va fi nevoie în continuare de investiţii imense pentru a extinde şi moderniza sectorul energetic al Rusiei. Finanţarea privată nu poate s-o facă singură, şi nici capitalurile publice.

SUA deţine depozite vaste de petrol si gaze naturale, dar Ierahia Ocultă a blocat eforturile de dezvoltare a lor pentru că vrea să întărească regimul tiranic care controlează Rusia, şi să sărăcească poporul american. 

Va fi nevoie de un efort de cooperare al agenţiilor de credite pentru export, cum este Ex-Im Bank; al instituţiilor financiare, inclusiv al băncilor de dezvoltare globale, regionale de dezvoltare; şi al creditorilor privaţi. Trebuie să lucrăm împreună ca acest lucru să se întâmple, în beneficial Rusiei şi al principalilor săi parteneri de afaceri.

Aşa cum am menţionat, vor fi necesare investiţii enorme pentru a ajuta companiile ruseşti să acceseze bunurile şi serviciile de care au nevoie ca să crească. Potenţialul partenerilor de afaceri de a furniza tehnologie, echipamente esenţiale, servicii şi invesţitii, este considerabil.  
Se pare că Rusia ar fi pe făgaşul corect. Investiţiile străine cumulate din Rusia au crescut cu 50% în 2003 faţă de anul precedent. Investiţiile străine directe au crescut cu 69%, în timp ce categoriile de investiţii care constau mai ales din împrumuturi a crescut cu 47%. Surplusul comercial de anul trecut a fost de 60 miliarde, crescând faţă de anul trecut, de la 46 de miliarde.

Ierarhia Ocultă transferă avuţia Americii către Rusia şi China. Deficitul comercial al SUA a fost de 489 miliarde de dolari în 2003, de 725 miliarde de dolari în 2005 şi de 856 miliarde de dolari in 2006, în timp ce deficitul Rusiei a avut un surplus de 164 miliarde de dolari în 2006, Rusia având în acest moment 400 miliarde de dolari rezerve în aur şi valute convertibile. Care sunt rezervele SUA, în acest moment ? În acest moment SUA împrumută între 2 şi 3 miliarde pe zi pentru a plăti diverse cheltuieli. 
Exporturile Rusiei către SUA au crescut în 2003 la 8,6 miliarde dolari, în timp ce exporturile SUA către Rusia cu numai 2,2%, la 2,45 miliarde dolari. Exporturile Rusiei către Asia au crescut de la 11 miliarde de dolari în 1999 la 19 miliarde în 2002... 
Susţinătorii  Ex-Im Bank pretind că SUA împrumută bani Rusiei pentru ca aceasta să poată cumpăra produse americane, dar acest lucru nu este adevărat. Rusia a exportat în SUA în 2003 produse în valoare de 8,46 miliarde de dolari şi a importat din SUA produse în valoarea de doar 2,45 miliarde, în acelaşi an. 

Ex-Im Bank a fost activă în dezvoltarea industriei ruseşti de petrol şi gaze. Aproape 50% din portofoliul nostru din Rusia se regăseşte în acest domeniu. Am ajutat şi susţinut eforturile de modernizare a mai mult de douăsprezece companii petroliere medii şi le-am finanţat pe termen lung. Suntem în curs de căutare a unor proiecte de conducte care ar ajuta ca petrolul şi gazul rusesc să fie aduse pe piaţă.” [16]
Banca Mondială, FMI, Asian Development Bank, Ex-Im Bank, Departamentul Apărării, Departamentul Energiei, Programul USAid, US Treasury, şi bănci şi corporaţii americane şi europene au transferat sute de miliarde de dolari regimurilor totalitare care guvernează în Rusia şi China, şi continuă să finanţeze aceste regimuri şi astăzi.

USA Today a relatat recent:
„Rusia a testat marţi noi rachete care, aşa cum se lăuda un oficial al Kremlinului, ar putea penetra orice sistem defensiv, iar preşedintele Vladimir Putin a avertizat că planurile Statelor Unite pentru un sistem antirachetă în Europa ar transforma regiunea într-un butoi cu pulbere.” [17]
Articolul este menit să convingă poporul american că Rusia a devenit inamicul nostru; este parte a înşelătoriei aflată acum în desfăşurare.

Am început acest articol cu întrebarea :
„De ce globaliştii de la CFR au finanţat comunismul în secolul XX ? De ce îl finanţează şi acum ? Unii îi consideră nebuni, alţii cred că sunt motivaţi de lăcomie, dar eu nu accept niciuna dintre cele două explicaţii.”
Eu cred că Ierarhia Ocultă a fondat comunismul şi capitalismul şi le-a folosit pentru a-şi realiza scopul lor principal: un guvern mondial, o religie universală şi un conducător al lumii. [18]

A doua chestiune pe care am ridicat-o a fost soarta congresmanului Larry MacDonald. Eu cred ca Ierarhia Ocultă este responsabilă de atacarea zborului KAL007, iar acest lucru s-a întâmplat pentru a-l reduce la tăcere pe congresmanul MacDonald. Ce s-a întâmplat cu rămăşiţele avionului şi cu pasagerii? Socrul lui Bert Schlossberg era printre pasagerii din avion, astfel încât Bert a pornit la drum să descopere ce s-a întâmplat. Radio Liberty se ocupă de cartea sa, Rescue 007 (Salvarea 007), precum şi de adânc-îngropatul raport al Senate Foreign Relations Committee despre accident. Ce s-a întâmplat ?

O echipă de scafandri ruşi a descoperit rămăşiţele zborului KAL007 şi a explorat locul. Ce au descoperit ? V. Zaharcenko a descris scena:
„Dar lucrul cel mai important nu a fost ceea ce am văzut acolo, ci ceea ce nu am văzut - scafandrii  nu au găsit practic nicio urmă de cadavre sau de rămăşiţe umane ...” [19]
Câteva surse de încredere consideră că majoritatea pasagerilor a supravieţuit aterizării forţate şi că aceştia au fost luaţi prizonieri în Gulagul Sovietic. Dacă acest lucru este adevărat, KAL007 a fost forţat să aterizeze pentru a împiedica poporul american să afle despre alianţa comunisto-capitalistă”...[20]

Ce urmează mai departe ? Dacă SUA atacă Iranul, s-ar putea să ne confruntăm cu un conflict cu lumea musulmană şi cu un război nuclear. Vă rog să recitiţi pagina 6 a articolului meu din februarie 2007 şi să observaţi mesajul pe care Djwal Kuhl l-a direcţionat către Alice Bailey. Ce putem face ? Trebuie să continuăm eforturile noastre pentru a trezi poporul american, să-l pregătim psihic, financiar, şi spiritual pentru timpurile dificile care vor veni, şi să vă amintiţi:
Men ask a sign: there is no sign, To prove the truth thereof; Even angels drop no plummet line, To sound the deeps of love. 
If He Who made the rolling world, Like dewdrops, with His sleeve, Swept half the bright stars, sky - empearled, - Men still would disbelieve. 
Who asks no sign, but gives his heart, In humble faith, shall find What all things else fail to impart, To heart, or hope, or mind. 
As meteors, trailing down the night, Each fading to a spark, Are kindled from unceasing Light, That waits behind the dark. 
Your transient doubts will shine and fade, Embarking into naught, And back of them loom, mightier made, The truth which Jesus taught. 
Harry Kemp
În mijlocul tuturor încercărilor despre care vorbim, speranţa noastră este în El.

Barbara şi cu mine apreciem sprijinul vostru continuu şi rugăciunile voastre.

Al vostru întru Cristos

Stanley Monteith


REFERINŢE


1. Statement attributed to Congressman Larry MacDonald. 
2. Yuri Felshtinsky, Radio Liberty Interview, April 23, 2007, 8:00 p.m.
3. Ellen Schmidt: "The World Bank and Russian Oil," World Economy, Ecology, and Development Association, June 1996, Berliner Platz 1, 53111, Bonn, Germany, p. 5.
4. James Harmon, www.exim.gov/cftools/print.cfm/B0C94FEC-1032-5B0F-B9A542B9C489EE6E/
5. Jeffrey Miller, www.exim.gov/news/speeches/jul2204.cfm
6. http://usatoday.printthis.clickability.com/pt/cpt?action=cpt&title=Russia+tests+intercontin...
7. www.airliners.net/articles/read.main?id=75
8. Ibid. 9. Alexander Litvinenko, Blowing Up Russia, Gibson Square Books, 2007.
10. Yuri Felshtinsky, op. cit.
11. Ellen Schmidt, op. cit.
12. Ibid.
13. "BP May Lose Project to Russia Power Grab," The Wall Street Journal, June 1, 2007, p A9.
   See Also: http://articcircle.uconn.edu/SEEJ/Yamal/russianoil.html , p.2
14. "The Former Soviet Union and U.S. Foreign Assistance, Updated September 16, 2003, The Congressional Research Service:
   See Also, "USAID/RUSSIA, Strategy Statement, USAID, November 15, 2005.
15. James Harmon, op. cit.
16. Jeffrey Miller, op. cit.
17. http://usatoday.printthis, op. cit.
18. February 2007 Radio Liberty letter, p. 6.
19. www.airliners.net, op. cit.
20. Ibid.

10 comentarii :

Riddick spunea...
Partea I

Alianţa comunisto-capitalistă (I) 

http://riddickro.blogspot.ro/2014/02/alianta-comunisto-capitalista-i.html
Riddick spunea...
Articolul din februarie 2007 la care se face referire la final ("Vă rog să recitiţi pagina 6 a articolului meu din februarie 2007 şi să observaţi mesajul pe care Djwal Kuhl l-a direcţionat către Alice Bailey."):

February, 2007

THE PLAN?

http://www.radioliberty.com/nlfeb07.html

If you try to understand the events that are taking place from a logical point of view, they don't make sense, but if you view them from the spiritual perspective, they do. I believe the U.S. is controlled by a dark, spiritual force. Why? Because President George H.W. Bush quoted the writings of Alice Bailey on several occasions, and Alice Bailey was a Luciferian who believed the major faiths of today represent "the forces of darkness" and must be replaced by "newer faiths." [31] Alice Bailey wrote:

"There are certain areas of evil in the world today through which these forces of darkness can reach humanity. . . . Judaism is old, obsolete and separative and has no true message for the spiritually-minded which cannot be better given by the newer faiths; the Moslem faith has served its purpose and all true Moslems await the coming of the Imam Mahdi who will lead them to light and to spiritual victory; the Christian faith also has served its purpose; its Founder seeks to bring a new Gospel and a new message that will enlighten all men everywhere." [32]

Who is "its Founder?" Alice Bailey's book, The Externalization of the Hierarchy (1957), reveals his identity:

"He is now waiting to descend. This descent into our unhappy world of men can present Him with no alluring picture. From the quiet mountain retreat where He has waited, guided and watched over humanity, and where He has trained His disciples, initiates and the new group of world servers. He must come forth and take His place prominently on the world stage, and take His part in the great drama which is there being played." (italics added) [33]

He is Antichrist!

Peter Lemesurier, author of The Armageddon Script, explains what lies ahead:

"The massed forces of the Old Age . . . will be unable to check their headlong onrush. In large measure they will go on to destroy each other in a massive, mutual venting of long pent-up aggression. . . .

Their script is now written, subject only to last-minute editing and stage-directions. The stage itself, albeit as yet in darkness, is almost ready. Down in the pit, the subterranean orchestra is already tuning up. The last-minute, walk-on parts are even now being filled. Most of the main actors, one suspects, have already taken up their roles. Soon it will be time for them to come on stage, ready for the curtain to rise. The time for action will have come." [34]

Is this the time that Ezekiel foresaw, and described in his writings? I don't know what lies ahead, but I am certain the United States is headed for destruction. What can you and I do? We must prepare for the difficult times that lie ahead.

Prepare financially because most people will lose their possessions. I suggest you read G. Edward Griffin's book, The Creature From Jekyll Island, Professor Antony Sutton's book, The Federal Reserve Conspiracy, Arthur Dickinson White's book, Fiat Money Inflation in France, the Radio Liberty pamphlet, The History of Money, and the Radio Liberty syllabus Financial Tsunami. Prepare materially because most products won't be available. Igor Shafhid's book, Inside the Red Zone, contains a list of the items needed if there is a chemical, nuclear, or biologic attack. If you want a radiation meter or a NukeAlert, contact Radio Liberty.
Riddick spunea...
Radio Liberty monthly newsletter

http://www.radioliberty.com/newsletter.htm
Anonim spunea...
Sufocant de lunga aceasta compunere propagandistica !!!
Din ea am inteles ca ar fi vorba de Rusia si SUA si mai putin de alianta capitalist-comunista, sau invers !
Adica rezulta ca SUA, cea buna, a pompat bani, pentru ca Rusia sa pompeze hidrocarburi si, ca urmare,s-a imbogatit din banii americanilor, fara a se dezvolta pe masura sumelor primite.
Facatura e penibila si denota PANICA, ISTERIE, ZBATERE STERILA.
Nici nu putea fi altfel !!!
A propos ! Ati observant in filmele americane ca, deindata ce personajele trec granita in Mexic, nu mai sint drumuri asfaltate ci numai praf, gaini si alte animale care haladuiesc pe uliti, oamenii sint abrutizati, circiumile etaleaza din plin muste si jeg, nu mai sint decit niste reclame antedeluviene etc.
Ei asta este impresia pe care o lasa textul de mai sus, ilocuind Mexic-ul cu Rusia.
Americanilor unde nu le ajunge le pute si nici nu pot sa recunoasca de bunavoie ca le-a apus steaua.
Singura ''realizare'' a acestui text este ca recunoaste, cu argumente, ca in SUA s-a nascut comunismul si a fost exportat in Rusia pentru a o jefui de resurse.
Adica victima e Rusia si SUA agresorul !
Iar victimile atrag simpatia chiar daca nu merita !!!
Riddick spunea...
Rusia şi SUA sunt actorii principali.

SUA nu importă hidrocarburi din Rusia.

Mexicul are un handicap civilizaţional, tradus în economic.

Eu am înţeles mai degrabă că este vorba despre "contradicţii convergente", ca să zic aşa, scopul fiind Guvernul Mondial. Şi aici devin secundare interesele SUA sau ale Rusiei, şi prioritare cele ale unui grup de psihopaţi.
Simeone spunea...
...grup de psihopaţi.

Mai sunt "numiti" serpii cu cravata.

http://www.ziare.com/politica/politica-interna/a-trai-fara-nici-un-fel-de-morala-serpii-din-politica-1175524
Riddick spunea...
Este "prins" bine fenomenul:

Cum ajung psihopatii sa conduca lumea

Psihopatia este o tulburare de personalitate, greu detectata din cauza faptului ca inteligenta nu este afectata, ci doar partea emotionala. Nu toate persoanele psihopate se angajeaza in acte criminale si violente, insa pot face mult rau din cauza iresponsabilitatii.

Sub masca normalitatii, psihopatii reusesc sa ascunda faptul ca nu sunt capabili de sentimente. "A incerca sa trezesti emotii la un psihopat este ca si cum i-ai explica unui daltonist culorile", explica Robert Hare, un medic psihiatru care si-a dedicat intreaga cariera studiului personalitatii psihopate.

De ce ajung in functii de conducere? Pentru ca tulburarile de personalitate care ii caracterizeaza au ajuns sa fie considerate calitati in lumea moderna: aroganta si narcisismul sunt privite ca incredere in sine, prezenta charismatica si alunecoasa drept sociabilitate, manipularea drept inteligenta practica, dorinta de putere drept spirit de lider.

Pentru a ajunge sa conduca, un psihopat nu are nevoie de adeziunea majoritatii, ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese, care poate sa "orienteze" si sa conduca populatia, cum ar fi, de exemplu, proprietarii unui post puternic de televiziune.
Crystal Clear spunea...
Da, e cumplit cu psihopaţii.Sunt foarte utili în multinaţionale, corporaţii.
Chiar trebuie să lucrez cu unul ( pe mail) .Este mincinos şi diabolic. Nu-l pot pune la punct decât cu dovezi ale minciunilor, iar atunci seful lui ii ia apararea imediat ...
Incerc să-l ocolesc cat pot de mult. Altfel zbor eu..
Riddick spunea...
Mediul economic din România e voit distorsionat.
Riddick spunea...
Alianţa comunisto-capitalistă (III)

http://riddickro.blogspot.ro/2014/02/alianta-comunisto-capitalista-iii.html

2 comentarii:

Riddick spunea...

Radio Liberty - editorialele lunare.

http://www.radioliberty.com/newsletter.htm

Crystal Clear spunea...

Foarte bine că ai adus linkul !
Mulţumesc frumos !